• Επικοινωνία: Τηλ.: 28310 20617
  • Fax: 28310 20618

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΦΟΙ ΧΑΣΙΚΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

Επικοινωνία :Τηλ.: 28310 22504, Fax: 28310 25099 | Ηγ. Γαβριήλ 26 Ρέθυμνο 74100

Με αίσθημα ευθύνης, και άριστης αντίληψης της σύγχρονης πραγματικότητας,

το κρεοπωλείο μας στο Ρέθυμνο συνεχίζει μια οικογενειακή παράδοση 70 ετών. Στα μέσα της δεκαετίας του 80 oι αδερφοί Κώστας και Νεκτάριος Χάσικος ίδρυσαν την επιχείρηση ΑΦΟΙ ΧΑΣΙΚΟΥ Α.Ε.Β.Ε. , μια εταιρεία πρότυπο στην εμπορία του κρέατος και κατεψυγμένων προϊόντων (αλιείας, ζύμες κλπ) μέχρι και σήμερα, εξακολουθώντας να παραμένουν πιστοί στην ιδέα που την γέννησε, απόλυτος σεβασμός στον καταναλωτή και υψηλή ποιότητα παραχωμένων υπηρεσιών και προϊόντων.

Επιμένοντας σταθερά σε αυτές τις αξίες, δίχως εφησυχασμό και ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μας από το 1987 και μετά, με πολύ προσωπική εργασία, με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, αλλά και προπάντων με τη στήριξη των πελατών μας, έχουμε καταφέρει να οδηγούμε τις εξελίξεις στο χώρο της πώλησης και της διάθεσης φρέσκων και αγνών κρεάτων σε μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών και κατεψυγμένων προϊόντων προς καταναλωτές και επαγγελματίες.

Η εταιρεία μας απασχολεί αυτή τη στιγμή εξειδικευμένο στο αντικείμενο μας προσωπικό, σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα και πάντα στα πλαίσια που ορίζει η πιστοποίηση της εταιρείας μας το ISO 2000/05.

Όραμα μας είναι η ανάπτυξη νέων και καινοτόμων υπηρεσιών, όπου οι πελάτες μας θα μπορούν, μέσα από μια πληθώρα υλικών και υπηρεσιών, να ικανοποιούν τις ανάγκες τους, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εποχής. Λιανική και χονδρική πώληση, με τη δυνατότητα της διανομής των προϊόντων μας στον χώρο σας, για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Κέρδος για εμάς, είναι το κέρδος του καταναλωτή !

Βίντεο: Η διαφήμιση του κρεοπωλείου μας.

Βίντεο: Η διαφήμιση του κρεοπωλείου μας.

Βίντεο: Η διαφήμιση του κρεοπωλείου μας.

Βίντεο: Η διαφήμιση του κρεοπωλείου μας.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Διαθέτουμε κρέατα φρέσκα, καπνιστά και κατεψυγμένα.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Κατέχει