Image
Image
Image

ΑΦΟΙ ΧΑΣΙΚΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

Οι αδερφοί Κώστας και Νεκτάριος Χάσικος, συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση 70 ετών,

ίδρυσαν στα μέσα της δεκαετίας του 80 την επιχείρηση ΑΦΟΙ ΧΑΣΙΚΟΥ Α.Ε.Β.Ε. μια Εταιρεία πρότυπο στην εμπορία του κρέατος. Στην επόμενη δεκαετία , η επιχείρηση αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και οι αδερφοί Χάσικου επεκτείνονται στην εμπορία κατεψυγμένου κρέατος , ψαριών και λαχανικών ιδρύοντας μια υπερσύχρονη αγορά τροφίμων πρωτοποριακή για τα δεδομένα του Ρεθύμνου. Με 60 χρόνια εμπειρίας και συνεχίζοντας μια πλούσια κληρονομιά, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΣΙΚΟΥ Α.Ε.Β.Ε. προχώρησε το 2006 στην ίδρυση μιας σύγχρονης βιομηχανίας παραγωγής , ε πεξεργασίας τυποποίησης και εμπορίας Κρητικών παραδοσιακών καπνιστών κρεατοσκευασμάτων και αλλαντικών.

Η εταιρεία προχώρησε το 2006 στην ίδρυση μιας σύγχρονης βιομηχανίας παραγωγής, επεξεργασίας τυποποίησης και εμπορίας Κρητικών παραδοσιακών καπνιστών κρεατοσκευασμάτων και αλλαντικών. Η “ΑΦΟΙ ΧΑΣΙΚΟΥ Α.Ε.Β.Ε.” ακολουθεί στρατηγική διαρκούς εξέλιξης σε ότι αφορά τη τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και τις υποδομές της. Με συνεχόμενες επενδύσεις, η Εταιρεία βελτιώνει σημαντικά την παραγωγικότητα της και δρομολογεί διαδικασίες αυτοματισμού και μείωσης κόστους που εξυπηρετούν των εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν την υλοποίηση αναπτυξιακών στόχων της. Το εργοστάσιο αποτελεί την κύρια μονάδα παραγωγής προϊόντων κρέατος της Εταιρείας, ενώ παράλληλα στεγάζει το κέντρο σχεδιασμού, υλοποίησης και παρακολούθησης του στρατηγικού αναπτυξιακού προγράμματος της Εταιρείας.

Πρωταγωνιστεί Στον Κλάδο Παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης προϊόντων κρέατος και κατεψυγμένων διατηρώντας :

  • Υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις.
  • Άρτιο και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.
  • Εκπαιδευμένο προσωπικό 30 ατόμων.
  • Υψηλά ποιοτικά standards και συνθήκες υγιεινής , πιστοποιημένες με το πρότυπο διασφάλισης ISO 220000.
  • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων με πρωτοποριακές και ποιοτικές προτάσεις.
  • Παραδοσιακά προϊόντα Κρήτης (καπνιστή πανσέτα, καπνιστή μπριζόλα, καπνιστό απάκι χοιρινού και κοτόπουλου, σύγκλινο, καπνιστά λουκάνικα διαφόρων ειδών με μυρωδικά, χοιρινά σουβλάκια και γύρο).
  • Ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό στις διεθνείς αγορές.

Η Εταιρεία στηριζόμενη στην εμπειρία του στελεχιακού δυναμικού και της σύγχρονης τεχνολογίας , τομείς στους οποίους επενδύει συνεχώς , σχεδιάζει και υλοποιεί τους αναπτυξιακούς στόχους . Υιοθετώντας μια φιλοσοφία διοίκησης ολικής ποιότητας , πέρα από τις διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες που παρέχονται , τα τμήματα ποιοτικού ελέγχου έρευνας και ανάπτυξης , μάρκετινγκ και προμηθειών που λειτουργούν , εξασφαλίζουν την τήρηση και την διασφάλιση των αυστηρών σταθερά ποιοτικών προδιαγραφών που θέτει η εταιρεία ως προτεραιότητα και προϋπόθεση επιτυχίας σε κάθε δραστηριότητα. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμα ταχύτερους ρυθμούς τη δυναμική τροχιά των 60 χρόνων μας, με πάθος για τη δουλειά μας και να μοιραζόμαστε με τους συνεργάτες μας ένα κοινό όραμα : να σεβόμαστε τους καταναλωτές και να τους προσφέρουμε πάντα το καλύτερο, την αγάπη για την Εταιρεία και όραμά μας να βοηθούμε τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης νοστιμιάς.